ANTALYA / KEPEZ - Hacı Ekrem-Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmişi vasıtası ile okulumuzda kutllama programı gerçekleştirildi

Mrt

Hedef 2024 YKS projesi kapsamında Velilerimiz ile Ölçme Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Hedef 2024 YKS projesi kapsamında üniversite tanıtım gezisi düzenlendi.

Şbt

Hedef 2024 YKS projesi kapsamında okulumuzda pano oluşturulup etkinlikler gerçekleştirildi.

Şbt

Yarışma içeriğine ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Yusuf Sami ÖZTÜRK 65 Kilo sağ kolda il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıl kutlamaları kapsamında Muratpaşa camisinde cuma namazı kılınıp dualar edildi.

Ekm

Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri şehitlik ziyaretinde bulunmuş ve Kur'an-ı Kerim okumuşlardır.

Matematik öğretmeniz Harun Külhan vefat etti.